Kinderworkshop Bonte Nili – Shirt pimpen

Heb je nog een saai T-shirt in de kast hangen? Nicole van Bonte Nili laat je in deze online workshop precies zien hoe je er een mooie eyecatcher van maakt! Klik op de link hieronder om de uitleg te openen.  

Meer over Bonte Nili,

Ik ben altijd aan het frutselen en het knutselen met van alles en nog wat. Wol, papier, vilt, hout, knopen, eigenlijk alles waar je maar wat leuks van kunt maken. Een aantal jaren geleden heb ik de stoute schoenen aan getrokken en ben ik voor mijzelf begonnen onder de naam Bonte Nili.

Eerst alleen met het zelf maken van allerlei leuke hebbedingetjes voor de verkoop op markten en braderie├źn. Al snel ben ik me meer bezig gaan houden met het knutselen samen met kinderen. Nadat ik een geschikte workshopruimte gevonden had heb ik een ouderwetse knutselclub opgericht, waar een groepje kinderen iedere week komt knutselen. Vanuit de knutselclub ben ik ook kinderfeestjes gaan organiseren en sinds een tweetal jaar sta ik ook met een knutselpunt op verschillende evenementen.

Delen:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp