Den Alerdinck Zomerfair kent een afwisselend programma bestaande uit muzikale optredens, demonstraties, workshops, theateracts en nog veel meer!

Programma Vrijdag 14 augustus

 

Programma Zaterdag 15 augustus

 

Programma Zondag 16 augustus

 
 

Het Nederlands Fjordenstamboek

Kent u het Fjordenpaard al?  Tijdens de fair verzorgt het Fjordenstamboek dagelijks shows en demo’s waarin zij meer informatie geven over het fjord paardenras. Ook staat  de vereniging met een stand op de fair waar u meer informatie over het fjordenpaard kunt krijgen. 

——————————–

Alpaca’s

Met hun prachtige uiterlijk en zachte karakter is de alpaca de laatste jaren flink in populariteit gestegen. Op de fair laat Wim graag zijn dieren aan u zien. Hij fokt de alpaca’s zelf voor de hobby en kan u vol enthousiasme meer over de dieren vertellen. 

——————————–

Shire Paarden

De Nederlandse Shire Horse Society (NSHS) is wederom aanwezig met Shirepaarden. Dit is het grootste paardenras ter wereld. Dagelijks verzorgen zij diverse shows en geven zij informatie over het shirepaard op het demonstratieveld. 
 
——————————–

PHOTOBOOTH

Een mooie fotostrip als herinnering aan de fair! Zoek de Photobooth op tijden de Den Alerdinck Zomerfair, deze gave retro caravan met de tekst Photobooth is niet te missen, stap de caravan binnen en laat je verrassen.

Je kan gratis een fotostrip laten maken. Met leuke props en aankleding mag je het zo gek maken als je zelf wilt.