Nieuws van dit jaar:

Hieronder vindt u een sfeerimpressie van de Den Alerdinck zomerfair 2018.

februari 2018: in 2018 de 5e editie van de Den Alerdinck Zomerfair

Na een zeer geslaagde 4e editie van de Den Alerdinck Zomerfair 2017 maken wij ons op voor de jubileumeditie, namelijk de 5e editie van de fair die plaats gaat vinden op 10, 11 en 12 augustus! 
Veel standhouders hebben al een plekje gereserveerd voor de 2018 editie. Het belooft nu al een prachtige fair te worden. De organisatie is al weer druk bezig met een mooi randprogramma voor de fair. De sfeervolle locatie met daarbij unieke en enthousiaste standhouders maken een bezoek aan de fair meer dan waard!
Wij verwelkomen u dan ook graag van 10 t/m 12 augustus op havezate Den Alerdinck in Laag Zuthem voor de 5e editie van de Den Alerdinck Zomerfair

——

juli 2017: Grote belangstelling voor zomerfair 2017

Over ruim een maand vindt de 4e editie van de Den Alerdinck Zomerfair plaats op Havezate den Alerdinck in Laag Zuthem. Vanuit de standhouders is er dit jaar weer boven verwachting veel belangstelling om deel te nemen aan het event. Voor de bezoeker heeft de organsiatie een mooi en breed scala standhouders geselecteerd met uiteenlopende producten. Zo is er voor ieder wat wils. 

Naast de vele stands zal er dit jaar een mooi randprogrammam worden opgezet. De volgende activiteiten kunt u sowieso verwachten op de fair namelijk, een paardendemonstratie, roofvogeldemonstratie, breiworkshop, etiquetteworkshop, minigolf, sminken, springkussen, ponyritjes en een bezoek aan het koningshuis! 

Naast de vele activiteiten kunt u lekker genieten op één van de twee terassen van een heerlijke kop koffie of een biertje of wijntje. 

We gaan er weer een geslaagde editie van maken! 

——

augustus 2016: Het zit er weer op!

De fair is achter de rug. Organisatiebureau Plan Effect en Havezathe Den Alerdinck kijken terug op een zeer geslaagde 3e editie van de Den Alerdinck Zomerfair. Een recordaantal bezoekers hebben afgelopen weekend de fair bezocht. Het prachtige weer heeft zeker een bijdrage geleverd aan dit succes. Bezoekers hebben heerlijk kunnen genieten van de diverse activiteiten die werden aangeboden op de fair. Zo waren er diverse demonstarties, kinderactiviteiten, bezichtigingen in het Koningshuis en een terras waar je lekker kon genieten met uitzicht op de prachtige woning. Puur genieten! 

Graag willen we alle vrijwilligers, cateraar, bezoekers en locatie bedanken voor de prettige samenwerking!  

——

Plan uw bezoek en graag zien we u op 12, 13 of 14 augustus! 

Dit jaar zal het grootste paardenras van de wereld ook aanwezig zijn op de fair, het Shire paard. Voor de echte durfals is het mogelijk op de rug van dit grote paard te klimmen. Ook zijn er dit jaar Alpaca’s op de fair. Dit wollige dier uit zuid america lijkt veel op een lama, maar dan een stuk wolliger en schattiger. Neem een kijkje in de boomgaard waar je zowel de Shirepaarden als de Alpaca’s kan vinden. 

De voorbereidingen zijn in volle gang. Er is een leuk en divers aanbod aan randactiviteiten neergezet dit jaar. Kijk ook op de website onder het kopje randprogramma om te kijken wat er allemaal te doen is op de Den Alerdinck Zomerfair 2016. Tezamen met de 85 deelnemers aan de fair zal ook de komende editie weer een overgetelijke dag worden. Zo kunt u dit jaar onder begeleiding van een hofdame een rodnje door het koningshuis maken, zijn er diverse workshops en leuke demonstarties. Voor de kinder is er een springkussen, een schminkstand en kunnen er ritjes op een pony worden gemaakt. 

Juli 2016: Zomerfair tijd!