Exposanten - Nieuws

februari 2018: in 2018 de 5e editie van de Den Alerdinck Zomerfair

Na een zeer geslaagde 4e editie van de Den Alerdinck Zomerfair 2017 maken wij ons op voor de jubileumeditie, namelijk de 5e editie van de fair die plaats gaat vinden op 10, 11 en 12 augustus!
Veel standhouders hebben al een plekje gereserveerd voor de 2018 editie. Het belooft nu al een prachtige fair te worden. De organisatie is al weer druk bezig met een mooi randprogramma voor de fair. De sfeervolle locatie met daarbij unieke en enthousiaste standhouders maken een bezoek aan de fair meer dan waard!
Wij verwelkomen u dan ook graag van 10 t/m 12 augustus op havezate Den Alerdinck in Laag Zuthem voor de 5e editie van de Den Alerdinck Zomerfair. 

------

juli 2017: Grote belangstelling voor zomerfair 2017

Over ruim een maand vindt de 4e editie van de Den Alerdinck Zomerfair plaats op Havezate den Alerdinck in Laag Zuthem. Vanuit de standhouders is er dit jaar weer boven verwachting veel belangstelling om deel te nemen aan het event. Voor de bezoeker heeft de organsiatie een mooi en breed scala standhouders geselecteerd met uiteenlopende producten. Zo is er voor ieder wat wils. 

Naast de vele stands zal er dit jaar een mooi randprogramma worden opgezet. De volgende activiteiten kunt u sowieso verwachten op de fair namelijk, een paardendemonstratie, roofvogeldemonstratie, breiworkshop, etiketteworkshop, minigolf, sminken, springkussen, ponyritjes en een bezoek aan het koningshuis! 

Naast de vele activiteiten kunt u lekker genieten op één van de twee terassen van een heerlijke kop koffie of een biertje of wijntje. 

We gaan er weer een geslaagde editie van maken! 
 
------

augustus 2016: Het zit er weer op!

De fair is achter de rug. Organisatiebureau Plan Effect en Havezathe Den Alerdinck kijken terug op een zeer geslaagde 3e editie van de Den Alerdinck Zomerfair. Een recordaantal bezoekers hebben afgelopen weekend de fair bezocht. Het prachtige weer heeft zeker een bijdrage geleverd aan dit succes. Bezoekers hebben heerlijk kunnen genieten van de diverse activiteiten die werden aangeboden op de fair. Zo waren er diverse demonstarties, kinderactiviteiten, bezichtigingen in het Koningshuis en een terras waar je lekker kon genieten met uitzicht op de prachtige woning. Puur genieten! 

Graag willen we alle vrijwilligers, cateraar, bezoekers, standhouders en locatie bedanken voor de prettige samenwerking!
 
------
 
Mei 2016: Alerdinck Zomerfair

Het lekkere weer komt er aan, en dat betekend dat de Den Alerdinck Zomerfair steeds dichterbij komt!  
Voor de komende editie staat er weer een leuk randprogramma gepland. Deze zal kort voor de fair bekend worden gemaakt. Nu al hebben we een heel divers aanbod aan producten op de fair. Denk hierbij aan woonaccessoires, kleding, tuinhaarden, tuindecoratie, sieraden, kaarten, vloerkleden, bloemen, streekproducten en nog heel veel meer. We kijken nu al met trots naar onze deelnemerslijst voor de komende editie. Iedereen heeft er weer ontzettend veel zin in!
 
Komende editie zal ook onze huismuzikant B Morris weer aanwezig zijn op de fair. Niet weg te denken uit het plaatje van de Den Alerdinck Zomerfair!
 
We hopen u allen één of meerder dagen te mogen verwelkomen op de fair!
 
Als u interesse heeft om ook deel te nemen aan de fair kunt u contact opnemen met 0529-462332 of mailen naar sales@planeffect.com
------

April 2016: Deelnemers Zomerfair

12 t/m 14 augustus is het weer tijd voor de Den Alerdinck Zomerfair. Inmiddels hebben zich al vele bedrijven aangemeld om weer deel te nemen aan dit mooie evenement. We hebben al een mooi aanbod aan artikelen weten neer te zetten voor de komende editie, waaronder, tuinhaarden, woonaccessoires, fashion, sieraden, kunst, tassen, etenswaren en nog veel meer... Wilt u ook deelnemen aan de fair? Wacht niet te lang met aanmelden VOL = VOL. Heeft u vragen over de mogelijkheden die wij bieden, dan kunt u contact opnemen via 0529-462332 of mailen naar sales@planeffect.com.

Noteer de fairdata vast in uw agenda en volg ons op Facebook (www.facebook.com/denalerdinckzomerfair). In aanloopt naar de fair zullen we u op de hoogte houden van alles wat er te beleven zal zijn op het evenement. 

Wij hopen u te mogen begroeten op de Den Alerdinck Zomerfair
 
------
 
 
Ook het laatste nieuws ontvangen over de Den Alerdinck Zomerfair? Like dan onze Facebook-pagina! Via Facebook wordt informatie verspreid en worden bezoekers en geïnteresseerden op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelinigen rond de Den Alerdinck Zomerfair.