Den Alerdinck Zomerfair

In het weekend van 10, 11 en 12 augustus 2018 vindt de vijfde editie van de Den Alerdinck Zomerfair plaats op Havezate Den Alerdinck in Laag Zuthem (nabij Heino en Zwolle). Den Alerdinck biedt de fair een prachtig groen decor dat zich kenmerkt door een glooiend landschap, mooie tuinen, een knusse boomgaard en dit alles in een stijlvolle setting. De kracht van de Den Alerdinck Zomerfair kenmerkt zich door een breed scala aan standhouders met kwalitatief hoogwaardige producten, passend bij de locatie. Denk hierbij aan mooie woonaccessoires, tongstrelende lekkernijen, prachtige serviezen, kleding en sieraden, brocante, maar ook alles voor in de tuin en talloze cadeau-ideeën. Als organisatie gaan wij actief op zoek naar bijzondere standhouders, om er zo voor te zorgen dat de Den Alerdinck Zomerfair een bijzonder aanbod kent!

Om veel bezoekers voor de fair te genereren richten wij ons op meerdere doelgroepen. Laag Zuthem ligt natuurlijk vlakbij Zwolle. Daarbij richten wij ons met de PR natuurlijk op de wijde regio. De Den Alerdinck Zomerfair vindt plaats aan het einde van het vakantieseizoen, er zijn op dat moment nog volop toeristen aanwezig in de regio. Ook hiervan verwachten wij veel belangstelling.

Randprogramma
Naast het aanbod van een grote variatie van diensten en producten binnen bovengenoemde thema’s, wordt er nog meer geboden aan de bezoekers. Met elke dag livemuziek, verschillende horecagelegenheden verspreid over de fair en de mogelijkheid om aan verschillende workshops deel te nemen, sluit het randprogramma goed aan op de fair.

Catering
Het terras ligt centraal op de fair, bij het historisch Koetshuis. Daarnaast zijn er verschillende cateringpunten verspreid over de fair.

Interesse in deelname?
Neemt u dan contact op met de organisatie of vul het inschrijfformulier in! U kunt deze sturen naar:
Organisatiebureau Plan Effect
Van Reeuwijkstraat 40
7731 EH Ommen
Tel.: 0529-462332
Fax: 0529-462335
E-mail: sales@planeffect.com